Select Language:
en
gr
HIDE

Ενημέρωση

Γναθοπροσωπικός πόνος - τι είναι και ποιά η αντυμετώπισή του.
Posted: 30/07/2013

Πολλές φορές οι ασθενείς παραπονιούνται για έντονους πονοκεφάλους μετά από κούραση η stress. Οι πλυωνοτητα αυτών συνήθως ωφελείται σε κάποια παραλειτουργεία του στοματογναθικού συστήματος του, που εχει να κάνει με το σφιξημο η το τριξημο των δοντιών. Τις περισσότερες φορές τον ταυτίζουν λανθασμένα με τις ημικρανίες.

Οι θεραπεία είναι συνήθως συμπτωματική κΙ εχει σα σκοπό να ανακουφίσει τον ασθενή αλλά και να μειώσει την εμφάνιση του πόνου ,όπου κι αν αυτός εμφανίζεται . Στο ιατρείο μας τα προβλήματα αυτά αντιμετωπίζονται με ιδιέταιρη προσοχή ,έτσι ώστε να εντοπιστεί η αιτία του πόνου και να ακολουθηθεί μια σειρά επισκέψεων ωστε να ρυθμιστεί ένας ειδικός νάρθηκας, σε μια θέση ιδανική για τον ασθενή , η οποία του παρέχει άνεση και θα οδηγήσει σε μείωση των συμπτωμάτων μετά τη χρήση του.

Πρέπει εδώ να τονιστεί ότι πρόκειται για μια ολοκληρωμένη θεραπεία που περιλαμβάνει εκτός των Αλλων laser, ειδικές ασκήσεις και μετρήσεις και όχι για τη παράδοση ενός " λανθασμένου μαλακού νάρθηκα " ο οποίος μόνο επιδύνωση των συμπτωμάτων μπορεί να επιφέρει.

BACK